Recommendations

Τα σκουπίδια του ενός, ο θησαυρός του άλλου

Όταν ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας ΑΕΚ-Aλμέιδα, κάποιοι περίμεναν -ή και ήλπιζαν- το όνομά του να απαντηθεί σε μία πρόταση που μέσα της θα είχε ένα όνομα ομάδας ξένο από τα ευρωπαϊκά.

Κάτι τέτοιο, θα «καθησύχαζε» πολλά μυαλά που τον ήθελαν να «μην κάνει» για την ομάδα του Δικεφάλου και ίσως τους δικαίωνε που απαιτούσαν με τόση ζέση την απομάκρυνσή του.

Να όμως που τα πράγματα ήρθαν κάπως, ή μάλλον καλύτερα, πολύ αλλιώς, και ο «Πελάδο» είναι από χθες προπονητής της Σεβίλλης. Από τη Νέα Φιλαδέλφεια στην Αλδαλουσία λοιπόν. Θα έλεγε κάποιος ότι δεν ξέπεσε ακριβώς.

Ότι δεν ήταν μια λύση ανάγκης για τον μέχρι πρότινος κόουτς της Ένωσης. Ίσως και ορισμένοι να έλεγαν ότι αναβαθμίστηκε.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο monobala.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x