Πολλά λέγονται τελευταία για την τέχνη του καφέ. Άπειρα νέα trends, δοκιμές, πειραματισμοί και συνδυασμοί, τεχνικές, υλικά και πάει λέγοντας. Στο κυνήγι του τέλειου καφέ και αφού επιλέξουν το τέλειο χαρμάνι, την τέλεια μηχανή και κάνουν τα «μαγικά» τους, οι baristi συνήθως χρησιμοποιούν τα ειδικά γάλατα που προορίζονται για αυτόν μόνο τον σκοπό και δεν τα βρίσκεις γενικά εύκολα στο εμπόριο, όπως τα υπόλοιπα γάλατα στο σούπερ μάρκετ. Κάνουν όμως τόση διαφορά στο ρόφημα; Και, στην πραγματικότητα, είναι όντως απαραίτητα για την παρασκευή του τέλειου καφέ, σε σχέση με τα απλά γάλατα του εμπορίου;
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τελικά κάνει τόση διαφορά στον καφέ το ειδικό γάλα για barista;
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






