Ηθερμοκρασία σερβιρίσματος μπορεί να απογειώσει ή να προσγειώσει ανώμαλα ακόμη και το καλύτερο κρασί. Ένα κρασί που σερβίρεται πολύ ζεστό ή πολύ κρύο μπορεί να δείξει φτωχό, πλαδαρό, αλκοολικό ή επιθετικό, χαλώντας τη συνολική εμπειρία. Όμως δεν υπάρχει μία θερμοκρασία για όλα τα στυλ κρασιού. Το κάθε στυλ έχει το δικό του εύρος, ανάλογα με το σώμα, την παλαίωση και το αρωματικό του προφίλ.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τελικά σε ποια θερμοκρασία είναι καλύτερο να σερβίρουμε το κρασί;
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






