Καθώς το κόστος του κακάο εκτοξεύεται και οι αποδόσεις των καλλιεργειών μειώνονται λόγω της κλιματικής κρίσης, όλο και περισσότερες εταιρείες αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους να δημιουργήσουν «σοκολάτα» χωρίς καθόλου κακάο.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Θα σώσουν τα δημητριακά τη σοκολάτα; Οι πρωτότυπες εναλλακτικές του κακάο που κυκλοφορούν τώρα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






