Οι αυθεντικές ασιατικές σάλτσες έχουν κερδίσει μία θέση σε αρκετά ελληνικά νοικοκυριά, αφού, ομολογουμένως, δίνουν έντονη γεύση και νοστιμιά ακόμη και στις πιο ανιαρές συνταγές. Μετά τη σάλτσα σόγιας, που είναι και η πιο γνώριμη πια, την τεριγιάκι και την τσίλι, ήρθε η ώρα να μάθουμε και τη σάλτσα ταμάρι, που οι πιο διαβασμένοι μπορεί ήδη να γνωρίζουν.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τι είναι η σάλτσα ταμάρι και ποια η διαφορά της από τη σάλτσα σόγιας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






