Όπως είναι εύκολο να καταλάβεις, οι εταιρείες προσθέτουν χρωστικές ουσίες σε τρόφιμα, όπως γλυκά, δημητριακά, ποτά και σνακ, για πιο φωτεινά, ζωηρά και τελικά ελκυστικά χρώματα. Οι χρωστικές είναι είτε φυσικές, όπως ο χυμός, είτε χημικές. Στις περισσότερες των περιπτώσεων βέβαια, είναι χημικές.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τι λέει η επιστήμη για τις τεχνητές χρωστικές ουσίες στα τρόφιμα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






