Τα τελευταία χρόνια, η χρήση υποκατάστατων ζάχαρης στα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα έχει αυξηθεί σημαντικά. Παράλληλα, νέα δεδομένα δείχνουν συνεχώς ότι κάποιες από τις γλυκαντικές ουσίες δεν είναι τόσο αθώες, όσο νομίζαμε.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τι λένε τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για τα υποκατάστατα της ζάχαρης;
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






