Recommendations

Τι τρώει καθημερινά ένας επιστήμονας που μελέτησε τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Μια μελέτη αποκάλυψε ότι τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα μάς κάνουν να τρώμε - και να παχαίνουμε - πολύ περισσότερο, ακόμη κι όταν έχουν τις ίδιες θερμίδες με το σπιτικό φαγητό.

Μπορεί πριν από λίγα χρόνια να μην συζητούσαμε καν για «υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα», ούτε καν για «επεξεργασμένα», όμως πλέον ο όρος έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Και αυτό γιατί είναι όλο και περισσότερες οι έρευνες και η σχετική βιβλιογραφία για τις επιπτώσεις που έχει η συχνή κατανάλωσή τους για τον οργανισμό. Οι μελέτες δείχνουν ότι μια διατροφή πλούσια σε υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα μπορεί να βλάψει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και ένα σωρό άλλες παθήσεις.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Τι τρώει καθημερινά ένας επιστήμονας που μελέτησε τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x