Recommendations

Το Strange Brew συνεχίζει το καλοκαίρι σε ένα πεζοδρόμιο στο Κουκάκι

10 draft μπίρες η μία πιο διαφορετική από την άλλη, αμέτρητα μπουκαλάκια και vibe που σε προκαλεί να καθίσεις στο πασάκι και να γνωρίσεις κόσμο.

Έχω φίλους που είναι μανιακοί με τη μπίρα και τα taprooms. Είναι η αγαπημένη τους έξοδος, ψάχνουν συνεχώς καινούργια, δοκιμάζουν κάθε φορά και άλλου είδους μπίρα, αλλά έχουν πάντα και αυτή τη μία μοναδική που έχει κατακτήσει την καρδιά τους. Και βέβαια είναι κάποια ψαγμένη μπίρα που μόνο εκείνοι και το «συνάφι» τους ξέρει.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Το Strange Brew συνεχίζει το καλοκαίρι σε ένα πεζοδρόμιο στο Κουκάκι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x