Όλοι έχουμε ζήσει το δράμα του σπασμένου αυγού που βγάζει φουσκάλες μέσα στο νερό ή εκείνου που δεν ξεφλουδίζεται με τίποτα. Ευτυχώς, υπάρχει λύση - και είναι τόσο απλή που θα αναρωτηθείς γιατί δεν την ήξερες νωρίτερα.
Με λίγο ξίδι, προσοχή στη θερμοκρασία του νερού και μια «βουτιά» σε παγωμένο νερό στο τέλος, θα κάνουν τα αυγά σου να βγαίνουν τέλεια κάθε φορά.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Το μυστικό για τέλεια βραστά αυγά που δεν σπάνε και ξεφλουδίζονται εύκολα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






