Recommendations

Το μυστικό του Γιαννιώτικου μπακλαβά

Πώς παρασκευάζεται ο γιαννιώτικος μπακλαβάς, ποιο είναι το μυστικό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό και γιατί είναι γνωστός ως «Κλωστάρι»;

Η κάμερα της εκπομπής «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ταξίδεψε στο νησάκι των Ιωαννίνων και κατέγραψε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Το μυστικό του Γιαννιώτικου μπακλαβά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x