Η Ελένη Ψυχούλη μας συστήνει την ιστορία του βασιλικού άσπρου σύκου της Εύβοιας, που είναι ένα από τα πρώτα ΠΟΠ ελληνικά προϊόντα, το ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, αλλά και τον μοναδικό τρόπο αποξήρανσης του και πώς μπορούμε να το απολαύσουμε.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Το ΠΟΠ βασιλικό σύκο της Κύμης και η ιστορία του
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






