Recommendations

Το τέλειο γουακαμόλε: Πώς να το κρατήσεις φρέσκο και πράσινο

Μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να αποφύγεις την οξείδωση στο γουακαμόλε και να μην το δεις να σκουραίνει.

Για να κρατήσεις το γκουακαμόλε φρέσκο και με έντονο πράσινο χρώμα, είναι σημαντικό να γνωρίζεις κάποιες αποτελεσματικές μεθόδους, καθώς η οξείδωση είναι φυσική διαδικασία που συμβαίνει όταν η σάρκα του αβοκάντο εκτίθεται στον αέρα.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Το τέλειο γουακαμόλε: Πώς να το κρατήσεις φρέσκο και πράσινο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x