Κρασί είναι το προϊόν που προκύπτει από την αλκοολική ζύμωση του χυμού των σταφυλιών και για να συνειδητοποιήσουμε τη σχέση «αλκοόλ και κρασί» θα πρέπει να ρίξουμε λίγο περισσότερο φως στο γενεσιουργό φαινόμενο της «αλκοολικής ζύμωσης». Τα σταφύλια κατά τη φάση της ωρίμασης αυξάνουν την περιεκτικότητα των σακχάρων στο εσωτερικό τους, με αποτέλεσμα να γίνονται γλυκά.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Υπάρχουν τελικά κρασιά χωρίς αλκοόλ;
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






