Recommendations

Πώς να κόψεις σωστά τη γαλοπούλα

Το να κόψεις τη γαλοπούλα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν είναι απλή υπόθεση, όμως εδώ θα βρεις μερικά βήματα για να το κάνεις σωστά.

Η γαλοπούλα μπορεί να μην αποτελεί ελληνικό, παραδοσιακό έθιμο, όμως κάθε χρόνο, παραμονή ή ανήμερα των Χριστουγέννων, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σε πολλά γιορτινά τραπέζια. Η διαδικασία προετοιμασίας είναι κάπως απαιτητική, ειδικά όταν πρόκειται να την ψήσεις ολόκληρη, συνοδεύοντάς την με κάποια γέμιση και το ίδιο το ψήσιμο χρειάζεται τον χρόνο του, για να γίνει σωστά.

Την ίδια επιμέλεια ωστόσο, πρέπει να δείξεις και στο σερβίρισμα, για να την κόψεις σε ωραίες μερίδες - διαδικασία που συνήθως γίνεται μπροστά στους καλεσμένους, αφού η γεμιστή γαλοπούλα είθισται να εμφανίζεται ολόκληρη στο τραπέζι.

Διαβάστε περισσότερα στον σύνδεσμο στο cookout.gr: Πώς να κόψεις σωστά τη γαλοπούλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x