Euroleague

Ρέγες: «Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Τις δυσκολίες που θα συναντήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό αναγνώρισε ο Φελίπε Ρέγες.

Δεν θα έχει εύκολο έργο η Ρεάλ Μαδρίτης στον κυριακάτικο τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Φελίπε Ρέγες μετά την επικράτηση των «μερένχες» επί της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πάουερ φόρτγουορντ της ισπανικής ομάδας

«Ακόμα και όταν η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα οχτώ πόντων, δεν καταρρεύσαμε. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και ξεκούρασαν τους βασικούς στάθηκαν επάξια στο γήπεδο, έχοντας περισσότερη ενέργεια.

Με τη βοήθεια όλων φτάσαμε ως εδώ, έχοντας την ευκαιρία να προσφέρουμε περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη. Ωστόσο, όλοι συνέφεραν σε αυτό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και σημαίνει πως οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να φέρουμε στην κορυφή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε την Κυριακή. Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει αποδείξει πως είναι δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα στην άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο. Αυτή θα είναι μία σημαντική νίκη, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, αφού ακολουθεί ένα σημαντικό ματς την Κυριακή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x