Ειδήσεις

Ρέπεσα: «Είδαμε τι έπαθαν οι άλλοι και προσέξαμε»

Το πάθημα πολλών ομάδων απέναντι στη Φινλανδία έκανε προσεκτική την Κροατία, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιασμίν Ρέπεσα.

Μάθημα από το πάθημα άλλων ομάδων πήρε η Κροατία και νίκησε τη Φινλανδία. «Η Φινλανδία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στον πρώτο γύρο νικώντας μεγάλες μπασκετικές χώρες, όπως η Ρωσία, η Τουρκία και η Ελλάδα. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που ήμασταν πιο προσεκτικοί. Στην αρχή παίζαμε καλά, αλλά ήμασταν άστοχοι», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιασμίν Ρέπεσα. «Καταφέραμε να βρούμε λύσεις στην επίθεση και με την καλή μας άμυνα κερδίσαμε εύκολα. Είμαι ικανοποιημένος από την πειθαρχία που δείξαμε στο παιχνίδι, με εξαίρεση το τελευταίο δίλεπτο που αφήσαμε τους αντιπάλους μας να μειώσουν. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και μεθαύριο να δούμε την Ιταλία, που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος», πρόσθεσε.

Ο Ντάμιαν Ρούντεζ που εκπροσώπησε τους Κροάτες παίκτες είπε: «Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη απέναντι στη Φινλανδία. Έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα κι έχει κερδίσει δυνατούς αντιπάλους. Εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε και κερδίσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x