F1

Διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησής του από την McLaren ο Ρικιάρντο

Την πρόθεσή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της McLaren εξέφρασε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, διαψεύδοντας τις φήμες περί αποχώρησής του.

Θέση σχετικά με τις πρόσφατες φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την McLaren, πήρε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, τονίζοντας πως θα είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του, μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

«Έχουν υπάρξει πολλές φήμες αναφορικά με το μέλλον μου στη Formula 1, αλλά θέλω να το ακούσετε από μένα. Είμαι αφοσιωμένος στη McLaren μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς και δεν αποχωρώ από το άθλημα. Εκτιμώ το γεγονός πως δεν ήταν πάντοτε εύκολο, αλλά ποιος θέλει τα εύκολα; Δουλεύω σκληρά μαζί με την ομάδα για να κάνουμε βελτιώσεις και να επαναφέρουμε το μονοθέσιο μπροστά, εκεί που ανήκει. Ακόμη το θέλω αυτό πιο πολύ από ποτέ άλλοτε. Τα λέμε στην Καστελέ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα social media ο 33χρονος πιλότος της Formula 1.



Ο Αυστραλός δεν πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας μαζέψει 17 βαθμούς μετά από 11 Grand Prix στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x