Euroleague

Ροντρίγκεθ: «Από αύριο κοιτάμε τον Ολυμπιακό»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ εν όψει του κυριακάτικου τελικού της Ευρωλίγκας.

Στον τελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό θα στρέψουν από αύριο το πρωί το ενδιαφέρον τους οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός πόιντ γκαρντ

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη, αλλά την πήραμε και τώρα χρειαζόμαστε ακόμη μία. Έχουμε μια μεγάλη αντιπαλότητα με την Μπαρτσελόνα, αλλά ήδη σε αυτή τη σεζόν ήρθαμε πολλές φορές αντιμέτωποι και είχαμε κάποιους λογαριασμούς να κλείσουμε.

Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς και τους οπαδούς μας. Είναι υπέροχο που τα καταφέραμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μερικές αυξομειώσεις στην απόδοσή μας στο σημαντικό ματς, αλλά αυτό είναι φυσικό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό σε δύο μέρες.

Θα ξεκουραστούμε απόφαση και από αύριο το πρωί θα κοιτάξουμε πως θα τους νικήσουμε. Είναι πολύ καλή ομάδα, και ο καθένας το ξέρει αυτό. Παίζουν ως ένα σύνολο, αλλά και εμείς κάνουμε το ίδιο. Απομένουν ακόμη 40 λεπτά για τον τίτλο. Αυτό πάντα είναι μία εξαιρετική εμπειρία. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x