Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ρόμπι Κιν: «Η Ελλάδα έχει μικρό προβάδισμα - Για έναν παίκτη η εθνική ομάδα είναι η απόλυτη τιμή!»

Ο Ρόμπι Κιν δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Ελλάδα για νίκη πιστεύοντας επίσης ότι είναι πολύ πιθανό η ζέστη να επηρεάσει τους συμπατριώτες του.

Υπήρξε ένας από τους χαρισματικότερους παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας! Ο πρώτος σε συμμετοχές με 146 παιχνίδια και ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με 68 γκολ, ο Ρόμπι Κιν μιλάει για το ματς με την εθνική μας ομάδα αλλά και για το τι πήγε στραβά κάποτε στην Λίβερπουλ!

Συνέντευξη στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο

Ήταν για 10 χρόνια ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Από το 2006 έως το 2016, ο Ρόμπι Κιν φορούσε το περιβραχιόνιο κι αισθάνεται περήφανος για αυτή την παρουσία του με την εθνική του ομάδα.

«Ξέρεις, για έναν ποδοσφαιριστή η απόλυτη τιμή είναι η εθνική του ομάδα. Ακούω διάφορα για αυτούς που λένε πως προτεραιότητα έχουν οι σύλλογοι, εγώ διαφωνώ απόλυτα γιατί μέσω της εθνικής ομάδας κάποιος γίνεται γνωστός και επίσης είναι υπέροχο να νιώθεις πως παίζεις για τη χώρα σου!»

Ήταν ο πρώτος σκόρερ της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, με τρία τέρματα όταν οι Ιρλανδοί έφτασαν έως τους 16 στη δεύτερη καλύτερη παρουσία τους σε Μουντιάλ έπειτα από την πρόκριση στην οκτάδα το 1990 στην Ιταλία! Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x