MOTO GP

Ρόσι: «Η ακαδημία μου βγάζει φίδια»

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είδε τους αναβάτες που έβγαλε η ακαδημία του να τον κερδίζουν στον αγώνα του Μιζάνο και τα συναισθήματα του ήταν ανάμεικτα.

Ικανοποιημένος για τους αναβάτες που έβγαλε η ακαδημία του είναι ο Βλανετίνο Ρόσι. Ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP είδε τους Μορμπιντέλι και Μπανάια να τερματίζουν μπροστά του στο Μιζάνο, και αστειευόμενος είπε ότι ανατρέφουν φίδια στη VR46 Academy.

Ο Ιταλός θρύλος των αγώνων μοτοσυκλέτας τερμάτισε 4ος στο γκραν πρι Αγίου Μαρίνου, την ώρα που οι Φράνκο Μορμπιντέλι και Φραντσέσκο Μπανάια, που βγήκαν από τη VR46 Academy, ήταν στις πρώτες δύο θέσεις του αγώνα.

«Ανατρέφουμε φίδια» είπε αστειευόμενος ο Ρόσι πριν συνεχίσει: «Παραμένει τεράστια ικανοποίηση επειδή είναι κάτι ξεχωριστό σε αυτό το επίπεδο. Αν είχαμε καταφέρει να είμαστε και οι τρεις στο βάθρο θα ήταν ιστορικό επίτευγμα

«Είμαι κάπως επειδή ήμουν ο μόνος που έλειπε, αλλά από την άλλη μεριά είμαι χαρούμενος. Υπήρχε μια στιγμή στον αγώνα που αναρωτήθηκα «ποιανού ιδέα ήταν να γίνει η ακαδημία;» Σοβαρά, είναι μεγάλη ικανοποίηση επειδή δουλεύουμε κάθε μέρα για να τους κάνουμε να μεγαλώσουν. Κάναμε κάτι σπουδαίο για την ιταλική μοτοσυκλέτα, είναι απλά κρίμα να είναι τόσο δυνατοί, τόσο γρήγορα! Αλλά όταν σταματήσω, μπορούμε ακόμα να υποστηρίξουμε τους οδηγούς μας. Οπότε είμαι χαρούμενος» δήλωσε ο Ρόσι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x