F1

Ρόσμπεργκ: «Φανταστικό αποτέλεσμα»

Έναν δύσκολο αγώνα περιμένει ο Νίκο Ρόσμπεργκ στην πίστα Bahrain International, στον οποίο θα εκκινήσει από την πρώτη θέση για πρώτη φορά φέτος.

Τα εύσημα στην Mercedes για τη δουλειά που έκαναν το βράδυ της Παρασκευής έδωσε ο Νίκο Ρόσμπεργκ μετά την κατάκτηση της πρώτης του πολ ποζίσιον τη φετινή σεζόν στον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος στην πίστα του Μπαχρέιν.

Ο Γερμανός πιλότος θέλει να αφήσει πίσω του τις κακοτυχίες των προηγούμενων αγώνων, δηλώνοντας πως θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη αν και ακόμη δεν μπορεί να πει αν έχει τον απαραίτητο ρυθμό για να το κάνει.

Ακόμη, ο Ρόσμπεργκ δήλωσε πως περιμένει έναν δύσκολο αγώνα αύριο.

«Δεν ήταν ξεκάθαρο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές ποιο είναι το πιο γρήγορο μονοθέσιο. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά χτες το βράδυ για να βελτιώσει το μονοθέσιο, καθώς είχαμε κάποια θέματα. Η πολ ποζίσιον είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα, αλλά αύριο πρόκειται να είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα, ιδιαίτερα λόγω της φθοράς των ελαστικών. Είναι δύσκολο να πούμε αν έχουμε τον απαραίτητο ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη, αλλά θα προσπαθήσουμε για αυτό και ανυπομονούμε για την εκκίνηση», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x