Stoiximan Super League

Ρύθμισε τα χρέη και πάει Τρίπολη…

Το είπε και το έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ηπειρωτική ΠΑΕ ρύθμισε τις οφειλές της στην Εφορία την Τρίτη και απέκτησε φορολογική ενημερότητα, "ανοίγοντας" έτσι τον δρόμο για την αδειοδότησή της από την ΕΠΟ.

Έτσι, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έφτασε στο 50% της εξόφλησής της σχετικών υποχρεώσεών της και αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή να πάρει την άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στα αγωνιστικά, με ασκήσεις ταχύτητας, δίτερμα και την τακτική που θα ακολουθήσει ο Γιάννης Χριστόπουλος στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας στο «Απήλιον». Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού και ο Νικλητσιώτης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι και ο τραυματίας Πάντος.

Μετά το τέλος του προγράμματος, η αποστολή, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο, αναχώρησε οδικώς για την αρκαδική πρωτεύουσα, για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Ο Αντι Λίλα επέστρεψε στα Γιάννενα, αφού θα εκτίσει την Τετάρτη την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του, λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x