Euro 2024

Σάντος speaking

Στο κλίμα του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με τη Λιθουανία, επιχείρησε να βάλει για πρώτη φορά τους διεθνείς ο Φερνάντο Σάντος, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά που πρέπει να βγάλει η Εθνική στο γήπεδο.

Του Σωτήρη Ταμπάκου


Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν έκανε καμία αναφορά στην ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στη Βοσνία, τον περασμένο Μάρτιο. Στην ομιλία του το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ομοσπονδιακός προπονητής στάθηκε στα χαρακτηριστικά που απαιτούνται να έχουν οι διεθνείς καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στη Λιθουανία για να πάρει η «γαλανόλευκη» τη νίκη.

«Εάν δείξουμε πάθος και αγωνιστικότητα, δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από εμάς εξαρτάται», ανέφερε με νόημα ο Φερνάντο Σάντος. Και έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια στον όμιλο: «Προχωράμε με ενότητα και θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε το πέντε στα πέντε, ακόμα και το επτά στα επτά!» (σ.σ. εφόσον η Εθνική διεκδικήσει την πρόκριση στα μπαράζ).

Να σημειωθεί ότι στην εικοσάλεπτη ομιλία του στο ξενοδοχείο, ο 58χρονος τεχνικός δεν έκανε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των Λιθουανών μέσω βίντεο, κάτι όμως που αναμένεται να γίνει προσεχώς…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x