F1

Σάινθ: «Αυτό το τριήμερο τα κάναμε όλα τέλεια»

Δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, έκανε ο πιλότος της Ferrari, Κάρλος Σάινθ.

Κυρίαρχος στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, ο Κάρλος Σάινθ χάρισε στη Ferrari την πρώτη νίκη της στη φετινή σεζόν της Formula 1, εκμεταλλευόμενος την pole position από την οποία εκκίνησε και τερματίζοντας μπροστά από Λάντο Νόρις και Λιούις Χάμιλτον.

Ο Ισπανός πιλότος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσθέτοντας ότι η ομάδα του και εκείνος τα έκαναν όλα τέλεια στο τριήμερο, φτάνοντας δίκαια στη μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νικητής του Grand Prix της Σιγκαπούρης:

«Δεδομένων των περιορισμών που είχαμε με τη φθορά των ελαστικών, όλα είχαν να κάνουν με την προστασία τους στο πρώτο stint για να διασφαλίσω ότι θα φτάναμε στο στόχο που θέλαμε με κάθε τύπο γόμας.

Το όχημα ασφαλείας μας ανάγκασε να μπούμε στα πιτς νωρίτερα από όσο θέλαμε, και ήξερα ότι είχαμε μπροστά μας ένα μεγάλο stint με τη σκληρή γόμα. Χρειάστηκε να μειώσω το ρυθμό για να μην δώσω στον Νόρις μια ευκαιρία από ένα όχημα ασφαλείας ή από τη μέση γόμα, και όλα δούλεψαν στην εντέλεια. Ήταν πολύ κλειστή η μάχη στο τέλος, αλλά δώσαμε στο Λάντο λίγο DRS για να τον βοηθήσουμε κι έτσι στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε»
.

Για τη νίκη του: «Εκπληκτικό συναίσθημα, εκπληκτικό τριήμερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στη Ferrari που έκαναν αυτή την τεράστια προσπάθεια για να αλλάξουμε τα πράγματα και να καταφέρουμε να κερδίσουμε φέτος, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα.

Αλλά αυτό το τριήμερο τα κάναμε όλα τέλεια. Ήμασταν άρτιοι στον αγώνα. Κάναμε όλα όσα έπρεπε να κάνουμε, τα κάναμε τέλεια και φέραμε σπίτι μια νίκη για την οποία είμαι σίγουρος πως όλοι στην Ιταλία και στη Ferrari θα είναι περήφανοι και χαρούμενοι»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x