Στίβος

Σακοράφα: «Να δουλέψουμε για το καλό του στίβου»

Η Σοφία Σακοράφα είναι η πρόεδρος στη νέα εποχή του ΣΕΓΑΣ, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ελληνικής ομοσπονδίας στίβου και ζήτησε δουλειά.

Η Σοφία Σακοράφα στο ενωτικό της μήνυμα μετά την ανάδειξή της ως προέδρου του ΣΕΓΑΣ στη θέση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ζήτησε δουλειά για το καλό του ελληνικού στίβου και στήριξη σε όλα τα σωματεία που ανήκουν στις τάξεις της αρχαιότερης ελληνικής αθλητικής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την υποδειγματικά δημοκρατική διαδικασία για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν Πρόεδρο της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας, του ΣΕΓΑΣ.

Δεν μπορώ να παραλείψω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους υποψηφίους της ΑΚΑΣ για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Είναι η ώρα που πρέπει ενωμένοι να δουλέψουμε για τον αθλητισμό, να αναδείξουμε την αίγλη του. Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα σωματεία, το "κύτταρο" του αθλητισμού και τους αθλητές μας να κατακτήσουν τα ψηλότερα βάθρα. Να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο, σε δύσκολους καιρούς, της απερχόμενης διοίκησης.

Η συγκυρία του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει συσσωρευμένες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν μας επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. Προεκλογικά είχα πει ότι η νέα διοίκηση δεν θα έχει ούτε άλλοθι, ούτε πίστωση χρόνου. Επειδή εκτιμώ ότι όλοι ήμασταν ειλικρινείς όταν υποστηρίζαμε ότι η μόνη κινητήρια δύναμη είναι η αγάπη μας για τον αθλητισμό, η πρόκληση είναι να το αποδείξουμε στην πράξη από αύριο το πρωί.

Καλή δύναμη και καλή δουλειά σε όλες και όλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x