F1

Σάμιουελ Τζάκσον κατά Formula 1: «Έκλεψαν τον Χάμιλτον, βάζουν εμπόδια στο μόνο μαύρο πιλότο»

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Σάμιουελ Τζάκσον, μίλησε για κλοπή του πρωταθλήματος από τον Λιούις Χάμιλτον αφήνοντας αιχμές για ρατσιστική αντιμετώπιση από τη Formula 1.

Για ρατσιστική αντιμετώπιση του Λιούις Χάμιλτον από τις αρχές της Formula 1 έκανε λόγο ο Σάμιουελ Τζάκσον. Ο δημοφιλής Αφροαμερικανός ηθοποιός μίλησε για κλοπή του πρωταθλήματος από τον πιλότο της Mercedes.

«Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Λιούις να το παλέψει αυτό που έγινε μόνος του. Δεν θα πρέπει να τον παρηγορούμε λέγοντάς του ‘δεν πειράζει, του χρόνου’. Για μια ολόκληρη σεζόν ανταγωνίστηκε με τον Φερστάπεν δίκαια. Ο Μαξ είναι απίστευτος πιλότος, άξιζε όλες τις νίκες του φέτος, αλλά δεν κέρδισε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Λιούις, ο αδερφός μας, έπεσε θύμα κλοπής! Για 57,5 γύρους κυριάρχησε, έφτασε να έχει διαφορά 16 δευτερολέπτων. Η FIA θέλει να φέρει ένα πιο ευρύ και διαφορετικό κοινό κοντά της, αλλά συνεχίζει να βάζει εμπόδια στον μόνο μαύρο πιλότο παίρνοντας αποφάσεις της τελευταίας στιγμής που είναι αντίθετες με ό,τι έκανε προηγουμένως. Δεν πράττουν σωστά και αξίζουν να χάσουν εμάς, τους fans. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο άνθρωπος αυτός είναι μέρος της κληρονομιάς μας και του κλέβουν τον ιδρώτα μιας ζωής», έγραψε στο Instagram.

Σάμιουελ Τζάκσον κατά Formula 1: Έκλεψαν τον μαύρο Χάμιλτον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x