sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σαν σήμερα: Ο Έντεν Αζάρ «αυτοανακοινώθηκε» στην Τσέλσι!

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο τότε 21χρονος Έντεν Αζάρ ανακοίνωσε την μεταγραφή του στους τότε «πρωταθλητές Ευρώπης»!

Σαν σήμερα, πριν από οκτώ χρόνια, ο Έντεν Αζάρ ανακοίνωσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μέσω μιας ανάρτησης στο twitter, στην οποία ανέφερε πως μετακομίζει στους «Νικητές του Champions League»!

Ήταν μόλις λίγες μέρες αφότου η Τσέλσι είχε ολοκληρώσει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού, κατακτώντας το τρόπαιο με τα μεγάλα «αυτιά» κόντρα στην Μπάγερν, μέσα στο Μόναχο!

Η Λιλ είχε κάνει αποδεκτές και τις τρεις προτάσεις που τις ήρθαν από το «νησί», (Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι), πετώντας το μπαλάκι στον Βέλγο σταρ που κατέληξε στην «μπλε» μεριά του Λονδίνου…

Οι δύο κατακτήσεις Premier League, οι δύο κατακτήσεις Europa League και τα δύο εγχώρια κύπελλα μάλλον απέδειξαν πως έκανε την σωστή επιλογή…

Ο Έντεν Αζάρ κατάφερε, μάλιστα, να ανέβει και στην 9η θέση της λίστας των σκόρερ των «μπλε», έχοντας στείλει 110 φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!

Ας θυμηθούμε την χαρακτηριστική του ανάρτηση, αλλά και τα 10 καλύτερα του γκολ με την φανέλα της Τσέλσι:





Επιμέλεια: Ανδρέας Σουλάι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x