sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σαν σήμερα: Το 4o Κύπελλο του ΠΑΟΚ με την… υπογραφή του Γεωργιάδη (video)

Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το 4o Κύπελλο στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε επικρατήσει στον τελικό του Άρη μέσα στην Τούμπα.

Στις 17 Μαΐου 2003 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τέταρτο Κύπελλο στην ιστορία του.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε επικρατήσει με 1-0 του Άρη μέσα στην Τούμπα, χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υποδέχθηκε υποδειγματικά την ασίστ του Δημήτρη Μάρκου και με μία εξαιρετική ενέργεια νίκησε με πλασέ τον Λαμπάκη στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης δε θα μπορούσαν να λείψουν τα νεύρα και οι σκληρές μονομαχίες και αν ήταν πιο τυχεροί οι «κίτρινοι» θα είχαν ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί από 9.200 εισιτήρια και οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί φώναζαν: «Σήκωσε το, το... τιμημένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω» τη στιγμή της απονομής του τίτλου.



Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος, Εγκωμίτης, Αμπονσά (89? Νάστος), Μάρκος, Κούτσης (70? Χασιώτης), Γεωργιάδης, Κουκέλκα, Οκκάς, Καφές, Γιασουμή (74? Σπάσιτς).

Αρης: (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Διγκόζης (46' Μπράγκα), Πανόπουλος (70' Μπασίρ), Σελάντερ, Επαλέ, Κατσιαρός, Κνόπερ, Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Μορίς, Ντεμπά-Νιρέν (46' Καπάνταης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x