Οι αναγνώστες του sportfm.gr παίρνουν θέση και φτιάχνουν την κορυφαία 11άδα του πρώτου γύρου της Super League, στη μεγάλη ψηφοφορία που έχει ξεκινήσει.

Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες μέχρι το τέλος της χρονιάς, οι αναγνώστες του sportfm.gr θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Για ένα ολόκληρο 24ωρο διήρκεσε η ψηφοφορία για τoυς κορυφαίους αμυντικούς μέσους του πρώτου μισού και για ακόμα μια φορά η συμμετοχή ήταν τεράστια, με περισσότερους από 17.000 αναγνώστες να παίρνουν μέρος σε αυτή.

Σαρωτικό ήταν το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Αντρέ Σιμόες, που ήρθε πρώτος στη ψηφοφορία, συγκεντρώνοντας το 49% των ψήφων. Μαζί του στα χαφ παίρνει θέση και ο Αλεξί Ρομαό, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να παίρνει ποσοστό 23%. Στην τρίτη θέση, αλλά πολύ μακριά από τους άλλους δύο, βρέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης με 9%.

Συγκεντρωτικά λοιπόν μέχρι τώρα έχουμε. Κορυφαίο τερματοφύλακα τον Γιαννιώτη, δεξί μπακ τον Μπακάκη και αριστερό τον Λόπες και στο κέντρο της άμυνας Σισέ και Βράνιες, ενώ στα χαφ βρίσκοντε ο Σιμόες και ο Ρομαό.

Σήμερα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για τους μεσοεπιθετικούς. Μείνετε συντονισμένοι...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube