Stoiximan Super League

Σε απολογία ο Λισγάρας

Την Πέμπτη στις 13:00 θα βρεθεί μπροστά από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, ο Χρήστος Λισγάρας, προκειμένου να απολογηθεί για την ουσία Οξιλοφρίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του.

Η ώρα της απολογίας του Χρήστου Λισγάρα έφτασε. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος στο παιχνίδι της ομάδας του με την Καλλονή βρέθηκε θετικός στην ουσία Οξιλοφρίνη, θα βρεθεί την Πέμπτη, μπροστά από τον αθλητικό εισαγγελέα στις 13:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Επίσης η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 31-10-2013 και ώρα 13.00 τον ποδοσφαιριστή Χ.ΛΙΣΓΑΡΑ, ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης διότι : «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 21-9-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Οξιλοφρίνη (oxilofrine).

Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x