Αγγλία

Σέργουντ : «Θέλουμε την τέταρτη θέση»

Ο Τιμ Σέργουντ θεωρεί πως τα καλά αποτελέσματα της Τότεναμ θα είναι χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα αν η ομάδα του δεν μπει στην πρώτη τετράδα της Premiership.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ, παραδέχθηκε πως η ομάδα του πρέπει να προκριθεί στο Champions League της επόμενης περιόδου, για να ικανοποιήσει εκτός των άλλων και τον πρόεδρο του συλλόγου.

Η ομάδα του Λονδίνου έχει συμπληρώσει έξι παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σέργουντ, έχοντας σημειώσει πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Παρά τα καλά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα όμως, η Τότεναμ παραμένει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με τον Σέργουντ να πιστεύει πως η ομάδα θέλει ακόμα βελτίωση.

«Αν η σεζόν έληγε αύριο, ο πρόεδρος δε θα ήταν πολύ χαρούμενος γιατί είμαστε πέμπτοι. Η θέση που θα πάρουμε στο πρωτάθλημα πρέπει να ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του συλλόγου» δήλωσε ο Σέργουντ ο οποίος δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

«Είναι εκπληκτική η απόδοσή του και φαίνεται πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Το χαμόγελο έχει επιστρέψει στο πρόσωπό του και αυτό τον βοηθάει στο να βρίσκει πιο συχνά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα».

Ο επιθετικός από το Τόγκο, ο οποίος ήταν παραγκωνισμένος από τον Βίλας Μπόας, δείχνει αναγεννημένος έχοντας φτάσει ήδη τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα σε μόλις επτά συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x