Stoiximan Super League

Σκόνδρας: «Καθαρό φάουλ πριν το γκολ του Αστέρα»

Για καθαρό φάουλ πάνω του στη φάση που οδήγησε στο γκολ του Αστέρα έκανε λόγο ο Γιάννης Σκόνδρας μετά το 1-1 της Τούμπας.

Σαφής παράδοση υπήρχε στη φάση από την οποία ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-1), όπως δήλωσε ο παθών, Γιάννης Σκόνδρας.

«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε για μας. Προσπαθήσαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ που προήλθε από φάουλ το οποίο ο διαιτητής δεν το έδωσε. Είχα την μπάλα, μου έβαλε τρικλοποδιά ο αντίπαλος, ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα και μετά το γκολ ο παίκτης του Αστέρα παραδέχθηκε ότι έγινε φάουλ. Δεν ξέρω πώς το είδε ο διαιτητής», τόνισε ο δεξιός μπακ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η κακή ψυχολογία μετά τον χαμένο τελικό έπαιξε το ρόλο της για να μην μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό ο ΠΑΟΚ. «Η ομάδα ήταν χάλια ψυχολογικά μετά τον τελικό. Έπρεπε να κάνουμε καλό παιχνίδι, θέλαμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι ήταν σημαντική η παρουσία μας κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση αυτά πλέι οφ. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε σκαμπανεβάσματα και βγάλαμε το χειρότερό μας πρόσωπο στον τελικό. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ. Έχουμε καλή ομάδα, καλό ρόστερ, η ομάδα ήταν έξω από τα νερά της στον τελικό, αλλά συνεχίζουμε», δήλωσε ο 24χρονος άσος.

Όσο για τη συνέχεια των play offs, είπε: «Ξεκινάμε όλοι από το ίδιο σημείο όπως στην αρχή. Συνεχίζουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x