Ιταλία

Σκόραρε σχεδόν η μισή Γιουβέντους! (video)

Με πάρτι στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας πέρασε η Γιουβέντους. Η Ελλάς Βερόνα έζησε ένα εφιαλτικό βράδυ στο Τορίνο με τους «μπιανκονέρι» να φτάνουν εύκολα στο 6-1, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

«Ξεμπούκωσε» η Γιουβέντους κόντρα στην Βερόνα. Οι «μπιανκονέρι» σε ένα από τα πιο εύκολα βράδια τους τη φετινή σεζόν πέτυχαν έξι γκολ απέναντι στους «τζιαλομπλού» και πήραν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας, χάρη στο 6-1.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό ο Τζιοβίνκο και με το που «έκλεισε» το εικοσάλεπτο ο Περέιρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και πάλι ο Τζιοβίνκο βρήκε δίχτυα κάνοντας το 3-0 για την Γιουβέντους. Η ομάδα του Αλέγκρι δεν κατέβασε στροφές και με τον Πογκμπά στο 53’ έκανε το 4-0. Η Βερόνα απάντησε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Νενέ (57’), όμως η κατάσταση δεν γινόταν να διορθωθεί. Ο Μοράτα στο 63’ ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και στο 78’ ο Κόμαν διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο Τορίνο.

Βασικός ξεκίνησε για τους φιλοξενούμενος ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έμεινε στον πάγκο, ενώ ο τραυματίας Βαγγέλης Μόρας έμεινε εκτός αποστολής.



Τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των «16»:

14 Ιανουαρίου

Πάρμα-Κάλιαρι 2-1
(45' Παλέττα, 84' Ρισπόλι - 69' Σαού)

Τορίνο-Λάτσιο 1-3
(49' Μαρτίνεζ - 13' Κεϊτά, 29' Κλόζε, 58' Λεντέσμα)

15 Ιανουαρίου

Γιουβέντους-Βερόνα 6-1
(6', 45+1' Τζιοβίνκο, 21' Περέιρα, 53' Πογκμπά, 63΄Μοράτα, 78' Κόμαν - 57' Νενέ)

20 Ιανουαρίου

Ρόμα-Έμπολι

21 Ιανουαρίου

Φιορεντίνα-Αταλάντα
Ίντερ-Σαμπντόρια

22 Ιανουαρίου

Νάπολι-Ουντινέζε

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x