Ειδήσεις

Σλούκας: «Αυτά τα μεγάλα σουτ…»

Στα μεγάλα σουτ που μπήκαν και στο πάθος που έδειξε η Εθνική ομάδα, στάθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας.

Χωρίς όρεξη για μεγάλα λόγια, αλλά με τα πόδια στη γη, υποδέχτηκε τη νίκη της Εθνικής ομάδας, επί της Ισπανίας, ο Κώστας Σλούκας. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, στάθηκε στα «μεγάλα» σουτ που μπήκαν για την «γαλανόλευκη» αναφέρθηκε στον «ηγέτη» Βασίλη Σπανούλη αλλά και την συνέχεια του τουρνουά.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε πως πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ήταν κομβικό παιχνίδι. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να βάλεις τα μεγάλα σουτ και όλα πήγαν καλά. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα. Όταν κερδίζεις είσαι ο καλύτερος, όταν χάνεις είσαι ο χειρότερος. Εμείς έπρεπε να κυνηγήσουμε το τρένο και το γεγονός πως η Ισπανία ήταν αντίπαλός μας ήταν σημαντικό. Συγκεντρωμένοι πρέπει να είμαστε και στα επόμενα παιχνίδια.

Έχουμε πλουραλισμό, ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας, ενώ μας πήγαν και τα μεγάλα σουτ, τα οποία μπήκαν και μας βοήθησαν. Σημαντική, όμως, ήταν και η άμυνα που παίξαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Η Σλοβενία είναι μια ομάδα ρυθμού, τρέχει. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό για να κερδίσουμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη. Θέλει προσοχή η άμυνα.

Και ο Λουκάς και ο Νίκος χτύπησαν, αλλά με όλες τις κακουχίες πρέπει να είμαστε εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x