Ειδήσεις

Σπανούλης: «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε»

Η Εθνική νίκησε τους Ισπανούς έπειτα από 11,5 χρόνια και όπως τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης… οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, κρατώντας ωστόσο χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

Η Ελλάδα έσπασε την κακή της παράδοση κόντρα στην Ισπανία νικώντας τη έπειτα από 11 χρόνια κάτι… αναμενόμενο όπως ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης αφού οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Ο Λαρισαίος γκαρντ, πάντως κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν με Σλοβενία και Κροατία.

«Παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο διότι ερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας, μπερδευτήκαμε κιόλας από τον τραυματισμό μου και κάπως χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Ωστόσο, αυτό μας πείσμωσε. Το παιχνίδι με την Ισπανία ήταν πολύ μεγάλο. Πήραμε τον πρώτο… τελικό και η νίκη είναι εξίσου μεγάλη. Στην Ελλάδα είναι σύνηθες φαινόμενο να ενθουσιαζόμαστε και να απογοητευόμαστε εύκολα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να βελτιωθούμε κι άλλο. Δεν αρχίσαμε καλά στο ματς με τους Ισπανούς, έφταιξαν τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα και υπήρχε μεγάλη πίεση», είπε αρχικά ο V-Span και συνέχισε:

«Όμως, συνήλθαμε γρήγορα, παίξαμε καλή άμυνα, βγάλαμε καρδιά στο παρκέ και βάλαμε μεγάλα σουτ. Τώρα κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το μεθαυριανό παιχνίδι, που είναι πολύ μεγάλο. Θέλουμε να δείξουμε ακόμα περισσότερο πάθος και ενέργεια. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και πρέπει να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, έτσι κι εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε τους Ισπανούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x