sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σπατάλησε 100.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάσει στον Ρονάλντο!

Υπάρχουν όρια στην ατέρμονη λατρεία ενός εφήβου για το ίνδαλμά του, εν προκειμένω τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Μάλλον όχι…

Το πλήρες όνομά του είναι Σάντα Ρασουλίνια Κόρντμπατσε. Ωστόσο, έχει υιοθετήσει το επίθετο Ρονάλντο ξοδεύοντας μια περιουσία (100.000 ευρώ) σε αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις, με σκοπό να μοιάσει στο διάσημο ποδοσφαιριστή. Ο μανιώδης θαυμαστής του «CR7» σίγουρα διαφέρει από τους υπόλοιπους.

Η ιστορία του ένθερμου αυτού οπαδού ξεπέρασε γοργά τα στενά γεωγραφικά όρια και έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2015. Τότε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ατέλειωτη αγάπη που τρέφει ο νεαρός για τον πεντάκις κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας» εκδηλώθηκε για πρώτη φορά το 2009, όταν άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μετακομίσει στους «μπλάνκος». Έκτοτε, τον ακολουθεί πιστά. Ο Σάντα γεννήθηκε στη Δανία. Οι γονείς του έχουν καταγωγή από το Ιράν. Γυμνάζεται σε καθημερινή βάση ψηφίζοντας… δαγκωτό το πρόγραμμα «CR7» και προσέχει αυστηρά τη διατροφή του.

«Οι γονείς μου τόνιζαν σε αδιάλειπτη βάση ότι, εφόσον θέτω στόχους και διατηρώ φιλοδοξίες, είναι ωφέλιμο πάντοτε να έχω ένα πρότυπο και να αντλώ έμπνευση από εκείνο», υπογράμμιζε αρχικά. Στη συνέχεια, εστιάζοντας στους λόγους για τους οποίους αποτελεί το είδωλό του ο εν λόγω παίκτης, επεσήμαινε στη «Daily Mail»:

«Αντιπροσωπεύει την έννοια του κινήτρου και της σκληρής δουλειάς. Σου δείχνει ότι ακόμα και την περίοδο που θα βρεθείς στριμωγμένος σε μια δύσκολη κατάσταση, μπορείς να επανέλθεις δυνατότερος, ανεξάρτητα από το τι έχει προηγηθεί. Η εμμονή μου για τον Ρονάλντο είναι τεράστια», παραδέχθηκε το 2015.

«Με φωνάζουν Ρονάλντο»
Όπως εξηγούσε χαρακτηριστικά: «Το μοναδικό που με νοιάζει είναι να είμαι κοντά του. Περνάω πολλές φορές και αρκετές ώρες στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, όπου ταξιδεύω συχνά και περιμένω να τον δω από τις 9:00 το πρωί μέχρι το απόγευμα. Δύο φορές έχουμε μιλήσει και έχουμε βγάλει φωτογραφίες. Ήταν οι δύο καλύτερες στιγμές της ζωής μου».



Κληθείς να σχολιάσει το πώς αντιμετώπισε η οικογένειά του αυτή την ψύχωση εξομολογήθηκε: «Οι κοντινοί μου άνθρωποι το έχουν αποδεχτεί και με φωνάζουν Ρονάλντο. Πολλοί ίσως να θεωρήσουν ότι είμαι τρελός, αλλά έτσι είμαι και δεν θέλω να αλλάξω. Είμαι ο εαυτός μου. Μπορεί οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι θέλω να είμαι σαν τον Κριστιάνο, το παρουσιαστικό μου να είναι όμοιό του, εντούτοις δεν διακρίνουν την ουσία.

Αν και πράγματι κάνω πολλά πράγματα, όπως αυτός, δεν μου αρέσει να τον αντιγράφω. Και αυτό, διότι δεν γίνεται να υπάρξει δεύτερος Ρονάλντο.

Όσο για την ομοιότητά του με τον πρωτότυπο; «Περπατούσα στο δρόμο και οι άνθρωποι σταματούσαν έκπληκτοι και με κοιτούσαν: ‘’Ουάου είναι ο Κριστιάνο’’, αναφωνούσαν. Θυμάμαι μια μέρα, όταν είχα έρθει στο προπονητικό κέντρο της ‘’Βασίλισσας’’ και ένας από τους κηπουρούς που δούλευαν εκεί νόμιζε ότι ήμουν ο Κριστιάνο, επειδή φορούσα τα γυαλιά ηλίου μου», εξηγεί με ένα χαμόγελο στα χείλη.

«Έχω πάθος με τον Ρονάλντο. Τον έχω συναντήσει κάποιες φορές και αδυνατώ να σας περιγράψω πόσο φανταστικός τύπος είναι. Μια μέρα περίμενα έξω από το προπονητικό κέντρο για πέντε ώρες μόνο για να τον δω. Τώρα με ξέρει κι αυτός και κάθε φορά που πηγαίνω στη Μαδρίτη μπορώ να τον συναντήσω, κάτι που με κάνει περήφανο. Δεν είναι απλά το πάθος μου, μα μου δίνει και κίνητρο. Μου λένε να είμαι ο εαυτός μου, αλλά δεν μπορώ να είμαι περισσότερο ο εαυτός μου από ό,τι τώρα», δήλωνε το 2015 ο τότε 17χρονος.

«Ο λόγος που θα ήθελα να έχω μια ζωή σαν τη δική του, έγκειται στο ότι είναι πλούσιος, διάσημος και απολαμβάνει την κάθε μέρα», υπογράμμιζε σε άλλη συνέντευξη στη «Mirror».

Με βάση δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, σπατάλησε ένα πακτωλό χρημάτων, τα οποία δανείστηκε από τους γονείς του. Επιθυμία του; Να φτάσει όσο πιο κοντά στην εξωτερική ομοιότητα με τον Ρονάλντο.

Η δημοσιοποίηση ενός τέτοιου συμβάντος φυσιολογικά δεν έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη από το ευρύ κοινό. Αντιθέτως, επέτεινε τον προβληματισμό κυρίως στα social media. Ορισμένοι εξέφρασαν την ανησυχία τους, διευκρινίζοντας ότι αυτή η συμπεριφορά δεν αποπνέει ακριβώς… υγεία. Ωστόσο, πώς απαντούσε ο πρωταγωνιστής στους επικριτές του;



«Κίνδυνος για την κοινωνία»
«Οι αμφισβητίες μου παρέχουν πάντοτε κίνητρο. Άλλωστε και αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Πολλοί λένε ότι είμαι ένα τίποτα, ότι συνιστώ κίνδυνο για την κοινωνία. Μερικές φορές απλά γελάω, άλλες φορές αναρωτιέμαι τι έχω κάνει σε αυτούς τους ανθρώπους. Τα άτομα, τα οποία με γνωρίζουν καλά στην πραγματική ζωή, αντιλαμβάνονται ποιοι είναι οι στόχοι μου».

Φυσικά, ο απίθανος θαυμαστής δεν υπήρχε περίπτωση να απαγκιστρωθεί από τον… ορίτζιναλ Ρονάλντο, ούτε τον καιρό που αποχώρησε από τη Μαδρίτη για χάρη της Γιουβέντους.

Ενδεικτικό της αναγνωρισιμότητας του Σάντα συνιστά το εξής: Στο λογαριασμό του στο Instagram αριθμεί 15.300 ακολούθους, ενώ στο Twitter περί τους 20.000.

Tον Οκτώβριο του 2014 έφτασε ένα βήμα μακριά από το όνειρο, μιας και πραγματοποίησε δοκιμαστικό μιας εβδομάδας στο βοηθητικό κέντρο στις ακαδημίες των «μερένχες». Παρόλα αυτά, όσον αφορά στις ποδοσφαιρικές ικανότητες τουλάχιστον, δεν αποτελούσε ακριβώς… κόπια του αυθεντικού Ρονάλντο.

Το 2016 φόρεσε για ένα διάστημα τα χρώματα της Οντένσε και διάλεξε (ποιο άλλο;) το No7.

Σύμφωνα με τη «Sun», τον Ιανουάριο του 2019 ο περί ου ο λόγος επρόκειτο να λάβει μέρος σε δοκιμαστικές προπονήσεις σε ομάδα της Ισπανίας, η οποία έπαιζε στην τρίτη Εθνική κατηγορία. Παράλληλα, το 2018 είχε επιχειρήσει κάτι ανάλογο με τους LA Galaxy.



Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, ότι σε νεότερες δηλώσεις του το 2019 στη «Sun», «έκανε την πάπια», αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις. «Έχω τη δυνατότητα να επιβεβαιώσω ότι όλες αυτές οι ιστορίες είναι ψεύτικες», διεμήνυε. Μάλλον ούτε τον εαυτό του δεν έπεισε…

Το μεγαλύτερο του όνειρο; Να αντιμετωπίσει το ίνδαλμά του ως αντίπαλο στο Μουντιάλ του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ. Ναι μοιάζει ουτοπικό, μα όπως εκμυστηρεύτηκε: «Ποτέ δεν ξέρεις»…
Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x