Πρωινό της 8ης Ιουνίου του 1996… ένα όνειρο που ακουγόταν τρελό μόλις μερικούς μήνες νωρίτερα όπου το συζητούσαμε έπαιρνε σάρκα και οστά!

Μοιάζει σαν χθες και ας πέρασαν 26 ολόκληρα χρόνια! Βγήκαμε στον αέρα αλλάζοντας το τοπίο στα αθλητικά ραδιόφωνα και η αγάπη του κόσμου έφερε το ραδιόφωνο στην κορυφή μέσα σε μια τριετία ακουμπώντας και το 11% το 2004.

Με το Νίκο Πορτοκάλογλου να μας προσφέρει τη διασκευή του σήματος από το θρυλικό «Είμαστε πια πρωταθλητές», με Γιάννη Διακογιάννη τον Φίλιππο Συρίγο και το Νίκο Κατσαρό να στηρίζουν με καθημερινή παρουσία, με τον Γιώργο Θαναηλάκη να είναι δίπλα μου στην πρεμιέρα στις 10 το πρωί μετά το πρώτο μας δελτίο με την Ελισάβετ Κυρίτση (που πίστευε όπως της είπε ο Βασίλης Γερασίμου πως κάναμε δοκιμή) βγήκαμε στον αέρα! .

Με τον Μπάμπη Χριστόγλου και τον Γιώργο Χελακη (αργότερα και με τον Γιώργο Δημα) πετύχαμε κάτι που όλοι θεωρούσαν αδύνατο: να περάσει ένας αθλητικός σταθμός σε όλα τα κοινά και να πιάνει πάνω από 4% που τότε έμοιαζε ως κορυφή του Έβερεστ!

Δεν υπάρχει μονάχα μία ιστορία που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας γιατί αυτός ο σταθμός για εμένα είναι ένα ακόμα παιδί δίπλα στα βιολογικά μου, τον Ρόμπερτ και τη Χριστίνα.

Ωστόσο, δεν μπορώ παρά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί πάντα εσείς από την πλευρά των ακροατών κι εμείς από την εδώ πλευρά των παραγωγών ήμασταν ένα! Και παραμένουμε ένα! Ήταν και είναι ο δικός σας σταθμός και έτσι θα παραμείνει!

Χρόνια πολλά bwinΣπορ FM 94,6, ραδιόφωνο με στυλ…. μοναδικό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x