Γενικά

'Τέσσερα στα τέσσερα' για την Εθνική πινγκ πονγκ

Την τέταρτη σερί νίκη της πέτυχε η Εθνική ομάδα γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση καθώς επιβλήθηκε και της Σλοβενίας με 3-0 για την πρώτη οκτάδα της Challenge Division του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη.

Την τέταρτη σερί νίκη της πέτυχε η Εθνική ομάδα γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση, καθώς επιβλήθηκε και της Σλοβενίας με 3-0 για την πρώτη οκτάδα της Challenge Division του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη.

Η Εθνική θα αγωνιστεί από εδώ και στο εξής για της θέσεις 17-20, για να πετύχει τον στόχο της, που είναι η είσοδος στην Championships Division. H Εθνική γυναικών με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο, ενώ αν δεν τα καταφέρει, θα έχει μια ακόμη ευκαιρία σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 19-20. Τη Δευτέςρα, στις 12:00, η Εθνική θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λιθουανίας.


Αναλυτικά, η εξέλιξη με τη Σλοβενία :

Κατερίνα Ντουλάκη – Γιάννα Τομαζίνι 3-1 ( 11-8, 7-11 , 11-4 , 11-6)

Μαρία Μοίρου – Μάνκα Φαζμούτ 3-0 ( 11-9 , 11-7 , 11-6 )

Χριστίνα Φίλη– Πέτρα Σκαμπάρ 3-2 ( 4-11, 5-11, 11-7 , 12-10 , 11-9)


Προηγουμένως, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το πρωί της Κυριακής, κέρδισε με 3-0 σετ τη Νορβηγία, στον τελευταίο της αγώνα για τον όγδοο όμιλο της Challenge Division. Ετσι, κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Επιμέλεια: Κώστας Παπαευθυμίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x