Γενικά

Στον τελικό ο Οικονομίδης

Ο Κώστας Οικονομίδης ήταν εξαιρετικός στο τουρνουά αξίας 10.00 δολαρίων της Μπανγκόγκ και κατάφερε να φτάσει στον τελικούς του απλού και του διπλού των ανδρών.

Ο Κώστας Οικονομίδης ήταν εξαιρετικός στο τουρνουά αξίας 10.00 δολαρίων της Μπανγκόγκ και κατάφερε να φτάσει στον τελικούς του απλού και του διπλού των ανδρών.

Ο 27χρονος πρωταθλητής μας, που βρίσκεται στο Νο 1 του ταμπλό νίκησε διαδοχικά τους Γουόνγκ (Χονγκ Κονγκ) με 6-4, 7-5, Κουόν (Κορέα) με 6-2, 6-1, Ογκάουα (Ιαπωνία) με 6-3, 6-1, Γκρεμελμάιρ (Γερμανία) με 7-6, 6-1 και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Γάλλο Λεγκάτ.

Στο διπλό, οι Οικονομίδης, Ροβάς ξεπέρασαν τα «εμπόδια» των Ούγρων Κιςς, Τατάρ με 6-2, 6-4,των Ινδών Μάθιου, Σι με 7-5, 7-6, των Μάρτιν (ΗΠΑ), Ουπάλ (Ινδία) με 3-6, 7-6, 6-3, για να κλείσουν... ραντεβού στον τελικό με τους Ιάπωνες Μιγκάο, Ογκάουα.

Τέλος, ο Ροβάς απέκλεισε στον πρώτο γύρο τον Νταλοντόμ (Ταϊπέι) με 7-6, 6-2, αλλά αποκλείστηκε στον δεύτερο από τον Ουζμπέκο Ινογιάτοφ με 3-6, 6-4, 6-4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x