Γενικά

Έχασε την άνοδο η Εθνική τένις

Δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» ανόδου για τη δεύτερη κατηγορία η Εθνική ομάδα τένις των ανδρών, στο πλαίσιο της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Ντέιβις Καπ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 2-1 από το Λουξεμβούργο, δίνοντας το «εισιτήριο» στην Εσθονία.

Δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» ανόδου για τη δεύτερη κατηγορία η Εθνική ομάδα τένις των ανδρών, στο πλαίσιο της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Ντέιβις Καπ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 2-1 από το Λουξεμβούργο, δίνοντας το «εισιτήριο» στην Εσθονία.

Η απουσία του Κώστα Οικονομίδη, που υπέφερε από τραυματισμό, όπως και η ήττα από την Τουρκία, φαίνεται πως στοίχισαν στους αθλητές του Γιώργου Καλοβελώνη. Και στα τρία παιχνίδια της Κυριακής, που μετατέθηκαν, λόγω της βροχόπτωσης του Σαββάτου, έγινε μάχη, που κρίθηκε στο τρίτο σετ. Στο πρώτο παιχνίδι του απλού, ο Δημήτρης Κλεφτάκος νίκησε τον Ζιλ Κρέμερμε με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 6-1). Στο δεύτερο παιχνίδι του απλού, όμως, ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς ηττήθηκε από τον Μάικ Σεϊντβάιλερ με το ίδιο σκορ (7-5, 3-6, 6-7).

Στο διπλό, οι Γιακούποβιτς, Κλεφτάκος κέρδισαν το πρώτο σετ, αλλά, στη συνέχεια, έχασαν από τους Κρέμερ, Σεϊντβάιλερ με 2-1 σετ ( 6-4, 2-6, 3-6).

Όσον αφορά τον αδιάφορο αγώνα με την Εσθονία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 3-0. Ο Δημήτρης Κλεφτάκος, στον αγώνα με τον Γιαν Πόλντμα, αποχώρησε, λόγω τραυματισμού στον καρπό κι, ενώ το σκορ ήταν 3-0 στο πρώτο σετ. Το ίδιο συνέβη και με τον Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, στη διάρκεια του αγώνα με τον Γιούργκεν Γιοπ κι, ενώ ο Εσθονός προηγείτο 5-0 στο πρώτο σετ.

Το διπλό δε διεξήχθη, λόγω των τραυματισμών των δυο Ελλήνων πρωταθλητών, οπότε το ματς το κέρδισε η Εσθονία.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x