Αποκαλυπτικός ήταν ο β΄ αντιπρόεδρος ομοσπονδίας πάλης και πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, Παντελής Χατζηθεοδώρου, σχετικά με παρανομίες στην ΕΟΦΠ. Ο εκ Μακεδονίας παράγοντας σε πρόσφατη συνέντευξη του πρότεινε αλλαγή στο διοικητικό σχήμα της ΕΟΦΠ, λόγο του οικονομικού αδιεξόδου, ενώ κατηγορεί ανοικτά τον κ. Συνοδινό για παρανομίες στις τοπικές επιτροπές και την συγκάλυψη υπαλλήλου της ΕΟΦΠ και επισήμανε πως δεν θα αργήσει να ξεσπάσει «πόλεμος» κατά του ιδίου που δεν θ` αργήσει να ξεκινήσει.
Συγκεκριμένα ο κ.Χατζηθεοδώρου είπε: «Είναι κοινό μυστικό ότι δεν επηρέασα κανέναν για το θέμα του Πολιανίδη και είναι απορίας άξιο πώς ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, προχώρησε σε μια τέτοια δήλωση. Απεναντίας μάλιστα, είπα στον γραμματέα, τον κ. Μπαλντζή, ότι επειδή είμαι πρόεδρος στο συγκεκριμένο σωματείο, δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτή τη διαδικασία τώρα. Του είπα να πάρουν όποια απόφαση θέλουν, αφού εγώ είμαι εκτός από την εκδίκαση της υπόθεσης. Η δήλωση του κ. Συνοδινού είναι ατυχής και πάνω απ` όλα αναληθής. Δεν επηρέασα ποτέ κανέναν. Δεν πίεσα ποτέ κανέναν για την υπόθεση Πολιανίδη». Όσον αφορά για την περίπτωση του αθλητή υποστήριξε: «Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων χρόνων στον αθλητή και τρία χρόνια στον προπονητή. Και οι δύο ξεγέλασαν τον κόσμο με την πλαστοπροσωπία για την οποία εγώ προσωπικά δεν έχω καμία σχέση. Δεν υπάρχει πουθενά κάποια υπογραφή μου που να μαρτυρά ότι συναίνεσα σε μια τέτοια ανηθικότητα».
Για τον επικείμενο «πόλεμο» που ενδέχεται να ξεσπάσει εναντίον του, ανέφερε: «Όλες οι τοπικές επιτροπές είναι παράνομες αυτή τη στιγμή. Η θητεία μιας τοπικής επιτροπής λήγει με τη θητεία της ομοσπονδίας. Η δική μας λοιπόν θητεία έληξε τον Οκτώβριο του 2004 που κάναμε τις εκλογές. Όμως, οι τοπικές επιτροπές της Κρήτης, Χαλκίδας, Πατρών, Λάρισας, Σερρών και Ξάνθης συνεχίζουν να υφίστανται με την παλαιά τους μορφή και να ξοδεύουν χρήματα. Είναι παράνομες και θα εξακολουθήσουν να είναι παράνομες αν δεν λήξει άμεσα η θητεία τους. Και η παρανομία αυτή ανήκει αποκλειστικά στον πρόεδρο της ΕΟΦΠ Θεόδωρο Συνοδινό, ο οποίος τους καλύπτει, όπως και υπάλληλο της ομοσπονδίας, η οποία τέσσερις μήνες τώρα δεν πάει στη δουλειά της και πληρώνεται, αδρά μάλιστα, στο σπίτι της. Έξι μήνες τώρα ζητώ από τη διοίκηση της ομοσπονδίας να αλλάξει τη συγκεκριμένη κατάσταση με το θέμα των τοπικών επιτροπών. Όμως, μέχρι ακόμη και σήμερα παραμένουν παράνομες. Αυτό και όλα τα υπόλοιπα θέματα που έχουν φέρει σε αδιέξοδο την ομοσπονδία, με κάνουν να θέλω να προτείνω εκλογές στην ΕΟΦΠ προκειμένου ν` αλλάξουν άμεσα κάποια πράγματα».
Επιμέλεια: Νίκος Μητρόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






