Στίβος

Έδειξε τα δόντια του ο Μαγέφσκι

Την κυριαρχία του στην σφαιροβολία απέδειξε ο Τόμας Μαγιέφσκι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, επιβαιώνοντας ότι είναι φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο γκρουπ του. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου με πρώτη βολή στα 21.19 μέτρα σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό περνώντας το όριο των 20.30μ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την κυριαρχία του στην σφαιροβολία απέδειξε ο Τόμας Μαγιέφσκι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, επιβαιώνοντας ότι είναι φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο γκρουπ του.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου με πρώτη βολή στα 21.19 μέτρα σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό περνώντας το όριο των 20.30μ.

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Λευκορώσος Πάβελ Λίζιν, ο οποίος στη δεύτερη προσπάθειά του έριξε βολή στα 20.72μ και προκρίθηκε στον τελικό. Παράλληλα, την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αμερικανός, Κρίστιαν Κάντγουελ με 20.30μ και την τέταρτη ο συμπατριώτης του, Άνταμ Νέλσον με επίδοση στα 20.50 μέτρα.

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x