Γενικά

Αντιπροσωπεία της Ε.Ι.Ο. θα λάβει μέρος στο συνέδριο της ISAF

Για την Κοπεγχάκη αναχωρεί την Τρίτη η αντιπροσωπεία της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, προκειμένου να πάρει μέρος στο ετήσιο συνέδριο της διεθνούς ομοσπονδίας (ISAF).

Για την Κοπεγχάκη αναχωρεί την Τρίτη η αντιπροσωπεία της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, προκειμένου να πάρει μέρος στο ετήσιο συνέδριο της διεθνούς ομοσπονδίας (ISAF), όπου εκτός απ’ τις αποφάσεις για το μέλλον του αθλήματος θα γίνουν κι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και νέων επιτρόπων. Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ο. Αντώνης Δημητρακόπουλος, ενώ στην πρωτεύουσα της Δανίας θα παρευρεθούν ακόμη ο γενικός γραμματέας Γιάννης Βασιλειάδης, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων Παντελής Παυλίδης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Λάκης Παπαθανασίου.

Στη Δανία θα μεταβούν και τα «χρυσά» κορίτσια της ελληνικής ιστιοπλοϊας Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά που διεκδικούν τον τίτλο των καλύτερων γυναικών ιστιοπλόων όλων των κατηγοριών (Rolex World Sailor of the Year 2004), τον οποίο κατέκτησαν πριν από δύο χρόνια στην Κύπρο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x