Γενικά

Απάντησε στα δημοσιεύματα περί ντόπινγκ ο Άρμστρονγκ

Απόλυτος για την αθωότητα του ήταν ο Λανς Άρμστρονγκ, απαντώντας μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας σε δημοσίευμα της Εκίπ, που ανέφερε πως το 1999 είχε χρησιμοποιήσει αναβολικά.

Απόλυτος για την αθωότητα του ήταν ο Λανς Άρμστρονγκ, απαντώντας μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας σε δημοσίευμα της Εκίπ, που ανέφερε πως το 1999 είχε χρησιμοποιήσει αναβολικά.

«Ξανά μια ευρωπαϊκή εφημερίδα έγραψε πως ήμουν θετικός σε τεστ αναβολικών. Η Εκίπ αναφέρει πως το δείγμα μου ήταν θετικό το 1999. Θα ξαναπώ απλώς αυτό που έχω πει τόσες φορές. Δεν έχω πάρει ποτέ αναβολικά. Δυστυχώς το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ζωντανός θρύλος της ποδηλασίας.

Ο 33χρονος Άρμστρονγκ αποσύρθηκε φέτος από την ενεργό δράση, αφού κατέκτησε για έβδομη συνεχόμενη φορά το Γύρο της Γαλλίας. Το 1999 είχε κερδίσει για πρώτη φορά στη διάσημη αυτή διοργάνωση, ενώ είχε μόλις αναρρώσει από τη θεραπεία που έκανε για να καταπολεμήσει την επάρατη νόσο. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως δε βρέθηκε ποτέ θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x