Γενικά

Έφτασε η ώρα για δράση (WEB-TV)

To «It s showtime in Athens» μετράει αντίστροφα για την επίσημη έναρξη του (Σάββατο 15:30, ΣΕΦ). Σε κεντρικό ξενοδοχείο συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές του σημαντικότερου παγκόσμιου event Κick Boxing. Εκεί παραβρέθηκαν όλοι οι σπουδαίοι μαχητές που θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους Έλληνες φίλους του αθλήματος.

To «It s showtime in Athens» μετράει αντίστροφα για την επίσημη έναρξη του (Σάββατο 15:30, ΣΕΦ). Σε κεντρικό ξενοδοχείο συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές του σημαντικότερου παγκόσμιου event Κick Boxing. Εκεί παραβρέθηκαν όλοι οι σπουδαίοι μαχητές που θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους Έλληνες φίλους του αθλήματος.

Η εκδήλωση άνοιξε με την παρουσίαση των κανονισμών και το ζύγισμα των αθλητών διαδικασία που ακολουθείται πάντα πριν από ένα τόσο σπουδαίο event.

Ο διοργανωτής κ. Ευγενικός στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα τους αθλητές που δέχτηκαν την πρόσκληση του και τόνισε ότι θα είναι κάτι αληθινό με τεράστια ποιότητα. Ενώ προέτρεψε τους επίλεκτους Έλληνες αθλητές που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο να έχουν σθένος και να απολαύσουν την εμπειρία.

Ο Simon Ponts εμπνευστής της διοργάνωσης τόνισε ότι νιώθει ιδιαίτερη τιμή και χαρά που η Ελλάδα θα ανήκει πλέον στις χώρες που έχουν φιλοξενήσει το σπουδαίο αυτό γεγονός.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα δυο μέρη του «It s showtime in Athens». Στο πρώτο θα συμμετέχουν οι οκτώ επίλεκτοι Έλληνες αθλητές(Μελέτης Κακουμπάβας, Αντώνης Τζόρος, Νίκος Παπαδημήτριου, Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου, Βασίλης Καραγιαννίδης, Γιώργος Κουνοπίδης, Αλέξης Σύρος, Θανάσης Μιχαλούδης, Γιάννης Μπαλάσης).

Στο δεύτερο θα μπουν τα βαριά ονόματα του αθλήματος: Murat Direkci, Gago Drago, Masahiro Yamamoto, Chris Ngimbi, Yavuz Kayabasi, Rafal Dudek, Nenad Pagonis. Ξεχώρισε βέβαια ο Andy Souwer, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Giorgio Petrosian, εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή στην κατηγορία Κ-1.

Το μεγάλο event θα αρχίσει το Σάββατο στις 15:30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την προσδοκία να δείξει στο ελληνικό κοινό τι σημαίνει επαγγελματικό Kick Boxing.

Δείτε πλάνα από τη συνέντευξη Τύπου στο INTERCONTINENTAL



αλλά και τι δήλωσαν ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος στο Part2 Αντώνης Τζόρος, ο εμπνευστής του «It s showtime in Athens» καθώς και ο υπερασπιστής του τίτλου στην κατηγορία των 70 κιλών Murat Direkci.




Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x