Γενικά

Διθύραμβοι των διεθνών ΜΜΕ για Μπαγδατή

Την αποθέωση γνωρίζει ο Μάρκος Μπαγδατής από το σύνολο των διεθνών ΜΜΕ για την πρόκριση-άθλο στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν αλλά και συνολικά για την εντυπωσιακή παρουσία του στη διοργάνωση, μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του παγκόσμιου αθλητισμού.

Την αποθέωση γνωρίζει ο Μάρκος Μπαγδατής από το σύνολο των διεθνών ΜΜΕ για την πρόκριση-άθλο στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν αλλά και συνολικά για την εντυπωσιακή παρουσία του στη διοργάνωση, μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του παγκόσμιου αθλητισμού.

Αναλυτικά οι αναφορές των διεθνών ΜΜΕ:

ASSOCIATED PRESS: «O Παγδατής κάνει την έκπληξη, νικάει τον Ναλμπάντιαν για να φτάσει στον τελικό των ανδρών. O Παγδατής χωρίς υψηλή θέση συνέχισε την εκπληκτική πορεία του στο αυστραλιανό όπεν και νίκησε το Νο 4, Νταβίντ Ναλμπαντιάν, με 3-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4 για να φτάσει στον τελικό».

REUTERS: «O Παγδατής άφησε άναυδο τον Ναλμπάντιαν για να φτάσει στον τελικό. O Κύπριος Μάρκος Παγδατής συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του στο αυστραλιανό όπεν για να φτάσει στον τελικό, όπου πάλεψε, ενώ βρισκόταν δύο σετ πίσω, για να αποκλείσει το Νο 4 Νταβίντ Ναλμπαντιάν με 3-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4».

ΝΒC: «O Παγδατής συνεχίζει την εκπληκτική αυστραλιανή πορεία του».

Εurosport: «O Παγδατής επιστρέφει. O Μάρκος Παγδατής επέστρεψε, όντας δύο σετ πίσω, για να νικήσει τον Νταβίντ Ναλμπαντιάν σε ένα τελευταίο σετ-θρίλερ στον ημιτελικό του αυστραλιανού όπεν».

ESPN: «O Παγδατής κάνει την έκπληξη στον Ναλμπάντιαν».

Gazzetta dello Sport: «Το θαύμα του Παγδατή. Στο αυστραλιανό όπεν εκπληκτική ανατροπή του Κύπριου, που ξεπέρασε σε πέντε σετ τον Αργεντινό Νταβίντ Ναλμπαντιάν, φτάνοντας έτσι στον τελικό».

L'Equipe: «Τίποτα δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο γι΄ αυτόν. Η βροχή, η οποία διέκοψε τον αγώνα στο κρίσιμο γκέιμ, δεν σταμάτησε τον Μάρκο Παγδατή να επικρατήσει του Νταβίντ Ναλμπαντιάν (Νο 4) στο τέλος ενός εξαιρετικού ματς (3-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4 σε τρεις ώρες και τριάντα λεπτά). Παίρνοντας τρία σετ, το Νο 54 στον κόσμο έδειξε μία μεγαλοπρέπεια στο παιχνίδι του. Εκπληκτικό!».

«Shootandgoall» (κυπριακή ιστιοσελίδα): «Δεν είναι όνειρο. Και σήμερα παραληρούμε, βρισκόμαστε σε παροξυσμό. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία του κυπριακού αθλητισμού από τον μικρό ήρωα της Κύπρου. Κόντρα στα προγνωστικά, αλλά με σύμμαχο τη ψυχή του, έκανε άλλο ένα θαύμα στη Μελβούρνη. Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0, τι και αν η βροχή του πήγε κόντρα στο πιο ακατάλληλο σημείο. Ντοπαρισμένος από το ένθερμο ελληνοκυπριακό κοινό, έκανε μια απίστευτη ανατροπή για να βρεθεί στον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x