Γενικά

Τη Δευτέρα αρχίζουν οι Πανελλήνιοι Αγώνες των ανδρών

Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, περσινός πρωταθλητής και πολυνίκης στους πανελλήνιους αγώνες πυγμαχίας θα είναι, μαζί με τους Εθνικό Κοζάνης (2ος πέρυσι με 20 βαθμούς), Πανελλήνιο (3ος με 20 βαθμούς), Παναθηναϊκό (4ος με 17 βαθμούς), ΕΑ Πατρών (5η με 17 βαθμούς), κι άλλους συλλόγους που θα «κατεβούν με ισχυρές ομάδες, οι πρωταγωνιστές των Πανελληνίων Αγώνων.

Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, περσινός πρωταθλητής και πολυνίκης στους πανελλήνιους αγώνες πυγμαχίας θα είναι, μαζί με τους Εθνικό Κοζάνης (2ος πέρυσι με 20 βαθμούς), Πανελλήνιο (3ος με 20 βαθμούς), Παναθηναϊκό (4ος με 17 βαθμούς), ΕΑ Πατρών (5η με 17 βαθμούς), κι άλλους συλλόγους που θα «κατεβούν με ισχυρές ομάδες, οι πρωταγωνιστές των Πανελληνίων Αγώνων, που θα ανοίξουν την ερχόμενη εβδομάδα την αυλαία τους.

Συγκεκριμένα, απ’ την προσεχή Δευτέρα (6/12) ως την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ, οι παραπάνω σύλλογοι, με άλλους 40 περίπου, θα δώσουν τις καλύτερες πυγμαχικές «γεύσεις» στους φίλους του αθλήματος, για τους οποίους η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Τους αγώνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους η αναπληρώτρια Υπουργός Πολιτισμού, Φάνη Πάλη-Πετραλιά, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, ο υφυπουργός Παιδείας, Γ. Καλός, ο υφυπουργός Μεταφορών, Α. Νεράτζης, η Δήμαρχος Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Κώστας Κουκουδήμος, ο πρόεδρος του ΟΝΑ κύριος Σκιαδάς, ο βουλευτής Γ. Βασιλείου, παλαίμαχοι πυγμάχοι, φυσιογνωμίες του αθλήματος και διάφοροι παράγοντες του αθλητισμού.

Μεταξύ των πυγμάχων που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, θα δώσουν το «παρών» κι οι περσινοί πρωταθλητές, για να υπερασπιστούν τους τίτλους τους. Κατά κατηγορία βάρους είναι οι εξής:

48 κιλά: Ι. Παρίσης (ΕΑΠ), 51 κ: Θ. Κοντοζίδης (Εθνικός Κοζ.), 54 κ: Ι. Μονοκάνδυλος (Καλαμαριά), 57 κ: Οδ. Σαρίδης (ΠΓΣ), 60 κ: Μ. Καπερώνης (ΕΑΠ), 64 κ: Γκ. Γκαλστιάν (ΠΑΟΚ),69 κ: Θ. Κοτάκος (ΠΑΟ), 75 κ: Γ. Γαζής (Εθνικός Κοζ.), 81 κ: Ηλ. Παυλίδης (ΠΑΟΚ), 91 κ: Σπ. Κλαδούχος (ΠΑΟ), +91 κ: Αν. Παναγιώτου (Άρης Θ.).

Επιμέλεια: Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x