Red Bull Cliff Diving

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Hunt! (video)

Σε αμερικανικό έδαφος πανηγύρισε τον δεύτερο προσωπικό του τίτλο ο Gary Hunt! Ο Βρετανός είναι ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Red Bull Cliff Diving World Series 2011, πανηγυρίζοντας στη Βοστώνη την τέταρτη σερί νίκη του σε ισάριθμους αγώνες! Μπροστά σε 23.000 θεατές, ύψωσε στον ουρανό το τρόπαιό του!

Σε αμερικανικό έδαφος πανηγύρισε τον δεύτερο προσωπικό του τίτλο ο Gary Hunt!

Ο Βρετανός είναι ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Red Bull Cliff Diving World Series 2011, πανηγυρίζοντας στη Βοστώνη την τέταρτη σερί νίκη του σε ισάριθμους αγώνες!

Μπροστά σε 23.000 θεατές, ύψωσε στον ουρανό το τρόπαιό του!

Τα πανέμορφα τοπία, στα οποία οι φίλοι του Cliff Diving είχαν συνηθίσει να παρακολουθούν εντυπωσιακές προσπάθειες και καταδύσεις από τους αθλητές, έδωσαν τη θέση τους στην… αστική «απόχρωση» που του Ινστιτούτου Σύγχρονης Τέχνης της Βοστώνης, εκεί όπου το Σάββατο (20/8) πραγματοποιήθηκε ο 6ος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Gary Hunt ήξερε πως έπρεπε να διατηρήσει το βαθμολογικό αβαντάζ που είχε πάρει από τους προηγούμενους αγώνες και φυσικά, είχε υπόψη του πως ενδεχομένως να του παρουσιαζόταν και η μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά την κριτική επιτροπή και το κοινό, το μεγάλο φαβορί επιβεβαίωσε τον τίτλο του και με τις νίκες σε Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία, ο Hunt εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Βοστώνη!

Το βάθρο μαζί με τον Βρετανό αθλητή συμπλήρωσαν οι Artem Silchenko και Kent De Mond, με τους δυο τους να «μονομαχούν» στο τελευταίο αγώνα στην Ουκρανία, για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

«Έκαναν τέσσερις σερί νίκες και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Πραγματικά, αισθάνομαι πως στο φετινό πρωτάθλημα, έχω πιάσει πολύ υψηλή απόδοση και αυτό με βοήθησε να φτάσω στον τίτλο» ανέφερε λίγο μετά τον θρίαμβό του, ο Gary Hunt.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x