Μαχητικά Αθλήματα

Αντίστροφη μέτρηση για το Iron Challenge (video)

Έτοιμος να δώσει έναν αγώνα αντάξιο των προσδοκιών εμφανίστηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, εν όψει της κόντρας με τον Φάντι Μέρζα. Στα πρότυπα μεγάλων διοργανώσεων, οι δυο αντίπαλοι, οι προπονητές, οι promoters, αθλητές που θα λάβουν μέρος μίλησαν για το μεγάλο event που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Ελληνικού το Σάββατο 28 Απριλίου.

Έτοιμος να δώσει έναν αγώνα αντάξιο των προσδοκιών εμφανίστηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, εν όψει της κόντρας με τον Φάντι Μέρζα.

Στα πρότυπα μεγάλων διοργανώσεων, οι δυο αντίπαλοι, οι προπονητές, οι promoters, αθλητές που θα λάβουν μέρος μίλησαν για το μεγάλο event που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Ελληνικού το Σάββατο 28 Απριλίου.


Δείτε πλάνα από την εκδήλωση στη Web TV του sport-fm.gr:




Αναλυτικά ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το Iron Challenge:

Το Σάββατο 28 Απριλίου στην Κλειστή Εγκατάσταση Καλαθοσφαίρισης στο Ελληνικό (Λεωφ. Ποσειδώνος, είσοδος παλαιού αεροδρομίου Ελληνικού) στο πλαίσιο της διοργάνωσης «IRON CHALLENGE», ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης θα αγωνιστεί ξανά στα πάτρια εδάφη και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Σύριο/Αυστριακό Πρωταθλητή Fadi Merza!

Στον πολυαναμενόμενο αγώνα, ο Iron Mike θα υπερασπιστεί τον Παγκόσμιο Τίτλο της King of the Ring στα 71 kg.

Ο Fadi Merza από τη Συρία, ζει και εργάζεται στην Αυστρία, είναι ένας σκληρός, εκρηκτικός και αδίστακτος αθλητής και γι’ αυτό το λόγο του έχει δοθεί το ψευδώνυμο «The Beast», κατέχοντας το εντυπωσιακό track record των 123 νικών σε 153 αγώνες και 49 νοκ αουτ, ενώ το 2011 κέρδισε τον Παγκόσμιο Τίτλο της World Kickboxing Association (WKA).
Ο Fadi Merza ανήκει στους 10 κορυφαίους αθλητές στην παγκόσμια κατάταξη της King of the Ring και προκάλεσε τον Iron Mike διεκδικώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο του.

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή τη μάχη είναι ότι στην περίπτωση νίκης του Μιχάλη Ζαμπίδη, o Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα κατακτήσει τον τίτλο SUPER WORLD TITLE και θα μπει στη δεκάδα των κορυφαίων αθλητών που θα διεκδικήσουν τη λευκή ζώνη που ο Mike Tyson κατέχει. Η διοργάνωση IRON CHALLENGE είναι μέρος των διοργανώσεων World Series Championships που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο και οι κάτοχοι των τίτλων SUPER WORLD ΤΙTLE θα αγωνιστούν μέχρι το Μάρτιο του 2013 για τον τίτλο SUPER WORLD CHAMPION.

Στη διοργάνωση IRON CHALLENGE, η οποία ξεκινάει στις 16:00, θα πραγματοποιηθούν 15 αγώνες kick boxing με Έλληνες αθλητές με αποκορύφωμα της βραδιάς τον πολύ μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη. Στο IRON CHALLENGE θα αγωνιστούν οι:

Pre-games:

Κερπάτσι Σωκράτης (Θεοφάνους Γιάννης) Vs Κουνοπιδής Γιώργος (Μπουλάς) - 71Kg - 3x3’

Ιάλι Ανδρέας (Τσάλας Τάσος) Vs Βαρδάκας Πέτρος (Σώζος Παναγιώτης) – 82kg - 3x2’
Πιστόλας Νίκος (Μπαρμπάτσας) Vs Σάπικας Γρηγόρης (Σασαρίδης Κώστας) -73kg - 3x2’
Χαρίσης Σταύρος (Ασκητής Νίκος) Vs Ρουσίωτης Κωνσταντίνος (Δροσόπουλος Νίκος) – 76Kg – 3x2’
Δανέλης Στέφανος (Zambidis Club) Vs Κωνσταντίνου Βαγγέλης (Πλεξουσάκης Μανώλης) – 75Kg – 3x2’
Πολίτης Νίκος (Γάτσης Χρήστος) Vs Δαρσακλής Στέλιος (Πλεξουσάκης Μανώλης) – 60kg – 3x2’
Μπεκύρας Διονύσης (Zambidis Club) Vs Γεωργόπουλος Άκης (Κρητικός Νίκος) – 75Kg – 3x2’
Σουμπάκας Ευάγγελος (Τσάλας Τάσος) Vs Αλούσι Τάσο (Μποτώνης Γιάννης)– 45kg – 2x1.30’
Πρίντεζης Παντελής (Zambidis Club) Vs Λαγός Στέφανος (Zambidis Club) – Αγώνας επίδειξης– 2x1.30’

Main games:

Μιχαλόπουλος Γιάννης (Θεοφάνους Γιάννης) Vs Σύρος Αλέξανδρος (Αθανασόπουλος Κώστας) - 71kg - 3x3’
Πανταζή Μαρία (Τσέλης Γιώργος) Vs Rossella Setti (Chirco David) - 60kg - 3x3’
Στόλης Νίκος (Δημητρίου Γιάννης) Vs Χύσεν Νίκος (Αθανασόπουλος Κώστας) - 63kg - 3x3’
Κελέκης Νίκος (Θεοφάνους Γιάννης) Vs Γκερέκος Αλέξανδρος (Αλεξάκης Μάκης) - 81kg - 3x3’
Ριτσι Σάμο (Δημητρίου Γιάννης) Vs Tigker Nordin (Μάλλιος Γιώργος) - 85kg - 3x3’

Main Event:

Μιχάλης Ζαμπίδης Vs Fadi Merza -70kg - 3x3’ (σε περίπτωση ισοπαλίας 2 extra rounds)

Η διοργάνωση θα διαρκέσει συνολικά 3 ώρες και θα την παρουσιάσει ο Σάββας Πούμπουρας. Θα πλαισιωθεί από παράλληλά μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη βραδιά: Στο IRON CHALLENGE θα εμφανιστούν οι NEBMA feat. Μαρία Μακρή, η Κατερίνα Στικούδη καθώς και ο Νίκος NiVo Βουρλιώτης που θα παρουσιάσει το νέο του ντουέτο με τον Zan Batist. Επιπλέον, ο Νίκος NiVo Βουρλιώτης μαζί με τον Ισορροπιστή θα εμφανιστούν πριν τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη και θα τραγουδήσουν το τραγούδι που έγραψαν ειδικά για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή, «Ο επόμενος στη λίστα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το IRON CHALLENGE γίνεται με την υποστήριξη του ANT1.

Εισιτήρια προπωλούνται στο δίκτυο καταστημάτων “Public Stores”, στα καταστήματα X-TREME STORES και στα Zambidis Club της Αγίας Παρασκευής και της Γλυφάδας.

Την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα ταμεία του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ στο Ελληνικό (Λεωφ. Ποσειδώνος, είσοδος παλαιού αεροδρομίου Ελληνικού, στάση 1η Αγ. Κοσμά, Ελληνικό).

Χορηγοί επικοινωνίας του IRON CHALLENGE: MTV, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Sportday, Nova Sport FM και sport-fm.gr

Χορηγός φιλοξενίας: Metropolitan Hotel
Υπό την αιγίδα: Πανελλήνια Ομοσπονδία KickBoxing (ΠΟΚ)
Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα προϊόντα WILKINSON SWORD, τα X-TREME STORES, και η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες για το IRON CHALLENGE: www.ironchallenge.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x